luni, 29 aprilie 2013

Chiftelute de pui si curcan

Chiftelutele din carne de pui si curca sunt  foarte dietetice si foarte bine venite .

Cam 300 g piept de pui si  3oo g piept de curcan, tocate prin sita mijlocie, impreuna cu ceapa verde, usturoi verde si  frunze de patrunjel, se amesteca bine cu sare, piper si  1 ou. Deasupra se presara 1 lingura cu tarate psyllium,se amesteca bine si se lasa la odihna vreo 10 minute, apoi  se fac  chiftelutele si se aseaza  pe  foaie de silicon in tava mare. 

Se coc 45 de minute la foc potrivit. 
Imi place  sa le coc pe folia de silicon, nu s-au ars deloc la baza  si nu s-au lipit deloc, avand  in vedere ca nu au grasime .
Merg foarte bine cu sos de iaurt si usturoi verde  !

2 comentarii:

Sidy spunea...

Cele mai bune si mai sanatoase chiftelute !!!
Sfintele sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet, pace in casa si belsug pe masa .
Un Paste fericit sa ai !

Daniela spunea...

Sidy, multumesc frumos de urari, la fel iti doresc tie si familiei tale frumoase !