joi, 16 februarie 2012

Mincare de conopida cu piept de pui




Este extraordinar de confortabil sa mergi doar in pivnita si sa iei conservele de care ai nevoie pentru gatit!Practic lucrezi cu semipreparate, ceea ce inseamna  ca foarte, foarte  repede poti gati!
Conopida pusa la borcan cu suc de rosii  face parte din aceasta categorie si este tare, tare  gustoasa.





O ceapa mica tocata marunt se caleste in ulei, se adauga  pieptul de pui taiat cubulete mici si se caleste pina ce isi schimba culoarea  carnea, se adauga sare, piper si conserva de conopida. Se lasa la fiert cam 15 minute. Alaturi,  1 lingura de faina se desface  cu 50 ml de apa rece,se strecoara prin sita inoxidabila ,se rastoarna peste mincare si se  da un clocot . 
Cind se ia mincarea de pe foc, se aromatizeza cu  2 linguri de usturoi  pisat cu sare.
Este o mincare extrem de rapida si de buna!

Niciun comentariu: