joi, 17 martie 2011

CIUPERCI UMPLUTE




Aceasta  varianta de ciuperci  umplute   ne place tare mult, este  o mincare buna si consistenta!
Ciupercile champignon  sint tare frumoase, albe si apetisante ! Intotodeauna cumpar ciuperci pentru ca arata  foarte bine, pina ajung acasa am vreme sa ma gindesc ce fac cu ele .
Curatate , spalate si scurse, ciupercile, putin  sarate in interior,   le umplu cu urmatorul amestec : cascaval ras fin, sunca sau salam  de buna calitate taiat  cubulete foarte mici, daca mai trebuie sare, piper din belsug si un ou. Dupa ce sint umplute, deasupra ciupercilor mai pun un pic de cascaval ras  pentru ca sa se rumeneasca foarte frumos!Pe fundul  unei tavi  pun putin ulei  si asez ciupercile, le dau la cuptor la  foc  potrivit pentru 25 de minute.
Sint foarte decorative si gustoase! 

2 comentarii:

maria elena spunea...

Ce bunatate Daniela!
Ai un premiu de la mine, te astept sa-l iei, ti-l ofer cu drag si prietenie.

Daniela spunea...

Multumesc, Maria Elena !