sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Start de blogger

M-am hotarît să intru în rînd cu lumea şi să îmi fac blog culinar!

5 comentarii:

maria elena spunea...

Daniela, felicitari pt blog, draguto! Nu ciripesti nimic, ai? Lasi sa descopere omu asa, fara indicii. Te pup si iti doresc blogareala pana la adanci batraneti cu retete gustoase si frumoase cum numai moldoveanca din tine stie sa gateasca si ardeleanca din Cluj, asa cum ne-ai obisnuit.

Daniela spunea...

Multumesc frumos, Lenutico, esti tare draguta dar eu nu ma pot compara cu voi, specialistele dar, ma straduiesc, poti sa stii!

Unknown spunea...

Daniela, FELICITARI pentru blog...ce surpriza placuta.
Chiar asa cum spui tu in prezentarea ta, nu te plictisesti niciodata, pentru ca esti extrem de plina de energie si de vesela.
Ma bucur mult pentru initiativa ta de a avea un blog culinar, chiar ai ce arata.Preparatele tale sunt deosebit de apetisante, iar ca gust, ce sa mai zic, am avut ocazia sa gust din ceva gatit de tine si cu greu m-am abtinut sa nu dau gata castronelul cu fursecuri, asta doar pentru ca era prima mea vizita la tine si nu vroiam sa dau o impresie proasta, altminteri as fii mincat si portia lui Adrian,ha,ha,ha,...nu am sa uit niciodata ce bune au fost...sa ai mult spor la blogarit.Te pup.

anena spunea...

Daniela , comentariul de mai sus este al meu, dar nu stiu de ce nu imi apare numele real,mai incerc...

Daniela spunea...

Mariana, multumesc frumos, esti draguta in aprecieri, te pup si eu